Trauma coaching

Waarom trauma coaching?

Jaren geleden heb ik een zwaar trauma meegemaakt. En ja, tijd heelt alle wonden, professionele hulp helpt ook. En toch raak je het nooit helemaal meer kwijt. Het blijft voor een deel met je meegaan, er is een voor en een na. Nu, jaren later kan ik zeggen dat het me niet meer overvalt, dat ik de triggers zie aankomen en dat ze zelfs minder worden. Het is onderdeel van mij geworden, en het is oké. Mijn zoektocht in de wereld van hulpverleners heeft gemaakt dat ik zelf de opleiding tot trauma coach ben gaan doen. Om anderen te kunnen helpen hun triggers te herkennen, er mee om te gaan en zichzelf te kunnen reguleren.

Herken je dit? Heb je in jouw leven iets meegemaakt wat nog steeds bij je is, wat je leven (op bepaalde momenten) beheerst en waar je last van hebt? Wil je leren hoe je hier minder last van kunt hebben? Ben je wel in staat om te werken? Of een invulling aan je dag te geven? Dan kan ik je wellicht een stap verder  helpen.

Wat is mijn werkwijze?

Tijdens de intake verkennen we waar je last van hebt, en kijken we ook breder naar hoe het nu met je gaat. Samen beslissen we of een coachtraject je verder kan helpen. Ik gebruik verschillende technieken, en net als bij mijn andere coach-aanbod gebruik ik wat op dat moment passend is bij jou en je vraag. Ik ben getraind en ervaren in ademcoaching, somatic experience, body drum release, rouw en verlies, systeemopstellingen en lichaamsgericht coachen.

Wil je meer weten over deze technieken, neem contact op, dan leg ik het aan je uit.

Contact